Om mig

Majbritt MamsenHvem er Majbritt Mamsen

Jeg er 50 år gammel. Fraskilt og mor  til to tvillingedrenge på 19 år. I dag lever jeg i en sammenbragt familie med i alt 4 børn i alderen 16-20 år.

Jeg er uddannet coach, mentor, konflikmægler, mindfulness insturktør og har desuden en master i psykologi.

Jeg har mange års erfaring med coaching- og mentorforløb og er idémageren bag den kommende forening “Alenefædre”.

Derudover har jeg hjulpet med at starte ”Hjerte Akademiet” ved Charlotte & Ivan Fruergaard, hvor det handler om at  følge hjertets veje.

Jeg har været frivillig Stress Coach i ”Sind Erhverv”, hvor jeg har arbejdet med folk, der er gået ned med stress, fleksjobbere, unge mennesker, samt folk i sorg og smerte efter en skilsmisse, død eller ulykke.  Gennem coaching har jeg hjulpet dem til igen at finde den røde tråd i livet.

Jeg har en længere finansiel uddannelse bag mig fra både bank & realkredit institut og forsikring, hvorfor jeg også tilbyder økonomisk vejledning. Ligeledes har jeg mange års ledelses – og HR erfaring.

I mange år har jeg været iværksætter, og den vej rundt har jeg også hjulpet mange i gang med egen virksomhed.

Jeg er oprindelig uddannet indenfor Social- og Sundhedsforvaltningen. I 8 år har jeg været politiker på Københavns Rådhus, hvorfor jeg ligeledes har en bred og stor indsigt indenfor den offentlige sektor.

Respekt og nærvær er essentielt for en god session. Min vigtigste opgave er, at du føler dig tryg, og jeg hjælper dig til at finde dine indre svar samt bevidstgøre dig om dit fulde potentiale. Mine spørgsmål vil igangsætte en refleksionsproces, som i sidste ende vil give dig nogle brugbare værktøjer til at skabe forandring og til at opnå de mål, som du ønsker for dit liv.

Vælger du mig som coach vil du opleve at sidde sammen med en autentisk person, som selv har ”gået vejen” med mange udfordringer i mit eget liv.